woensdag 30 september 2015

Sylvie's mooie rondingen schitteren in sportcampagne

Sylvie Meis (37) is druk in de weer voor haar eigen sportcollectie voor lingeriemerk Hunkemöller. Speciaal voor de shoot is de diva naar Rotterdam overgevlogen. Op sociale media deelt de lingeriebabe kiekjes en een video, waarop haar strakke sportlichaam de hoofdrol speelt.



Op de foto's staat La Meis in sportieve outfits voor de nieuwe campagne Sylvie Sport. Ze waagt zich aan een workout met een medicijnbal en op een van haar foto's zijn bokshandschoenen te zien. Ook poseert ze in een balletzaal; klaar voor een pirouette in een sexy sportbeha en bijpassend broekje.


Naast de sportkiekjes is ook een andere foto opgedoken van de sexy dame, waarop ze een wit lingeriesetje draagt met een tule rok. Sylvie noemt deze shoot, die anders lijkt dan die voor haar sportcampagne, een tot nog toe geheim project.

Een ding is wel duidelijk: ze ziet er op de foto's van die shoot een stuk snoeziger uit dan op de foto's voor de sportcampagne. Enkele mensen suggereren in de reacties onder de foto dat het wellicht om een bruidscollectie gaat, maar daar wil het lingeriemerk geen uitspraken over doen.

Bron: AD.nl

Verder lezen