woensdag 7 oktober 2015

Wat is er met Vin Diesel gebeurd? Lijkt 6 maanden zwanger! [FOTO'S]

Holy Moly, wie is dat? Vin Diesel ziet er totaal verwaarloosd uit, terwijl hij afgelopen dinsdag zonder shirt op zijn hotel balkon in Miami stond. Met een buik die niet onderdoet voor die van de zwangere Kim Kardashian, leek de Fast & Furious ster zijn gebruikelijke workout routine allang niet meer gedaan te hebben.



Diesel, 48 jaar, werd gefotografeerd op zijn hotel balkon slechts gekleed in korte broek, terwijl hij een sigaret aan en het roken was. Deze beelden verschenen één dag nadat Diesel op zijn Facebook-account liet doorschemeren, dat Fast&Furious 8 zal worden geregisseerd door Straight Outta Compton directeur F. Gary.

De doorgaans atletisch gebouwde ster had onlangs ook al aangekondigd dat hij getekend heeft voor voor een vervolg op de 2002 actiefilm XXX van Xander Cage.



Dus, het lijkt erop dat Vin binnenkort weer frequent in de Fitness-zaal te zien zal zijn, om zijn lichaam weer helemaal in topconditie te krijgen voor zijn nieuwe films. Wij wensen hem veel succes, want het zal hard trainen worden. Want ooit zag hij er zó uit.



Bron: USMagazine

Verder lezen